5 вагомих причин купувати ігри за допомогою подарункової карти

By | 2021-10-27T15:00:05+00:00 2021/10/21|PlayStation, Xbox|

5 вагомих причин купувати ігри за допомогою подарункової карти

 

Незважаючи на те, що сьогодні пропонується маса способів оплати, саме подарункові карти ігрових платформ як і раніше залишаються найпопулярнішим товаром в нашому асортименті. Здається, що немає нічого особливого в тому, щоб ввести дані вашої кредитної карти на ігровому порталі, проте ось 5 причин, які говорять на користь використання саме подарункових карт.

 

1. Безпека

У тому випадку, якщо покупки на ігровій платформі робить дитина, батьки можуть бути впевнені в тому, що сума, витрачена їм не буде перевищувати номінальну вартість подарункової карти. Крім того, ігрові платформи і виробники найчастіше страждають від діяльності кіберзлочинців, які активно крадуть дані кредитних карт. У нашому інтернет-магазині ви можете безпечно оплатити вартість подарункової карти, скориставшись посиланням на звичний вам банк або будь-яким іншим способом оплати.

 

2. Зручність

Активувати подарункову карту дуже просто, і навіть якщо виникнуть проблеми або питання, наша служба підтримки завжди готова допомогти вам на вашій рідній мові.

 

3. Різні регіони

Подарункові карти можна придбати з прив’язкою до різних регіонів, що дозволяє купувати ігри по ще більш вигідними цінами.

 

4. Чудовий подарунок

Асортимент ігор постійно змінюється, тому буває непросто вибрати відповідну гру в подарунок. Подарункова карта – це відмінний спосіб порадувати свого друга підходящої грою.

 

5. Нижча ціна

Остання, проте не менш важлива причина – це більш низька ціна. У нашому інтернет-магазині можна знайти подарункові карти для PlayStation, Xbox, Nintendo, Roblox і Steam, а їх ціна буде до 25% нижче за номінальну вартість. Крім того, за кожну покупку ви отримаєте бонус постійного клієнта, що зробить наступні покупки ще більш вигідними.

 

 

Подарункові карти PlayStation

За допомогою PSN-карт ви можете відкрити двері в світ нескінченних можливостей. Якщо у вас є подарункова карта PlayStation, ви можете здійснювати покупки в PS Store без необхідності вводити особисті дані. Використовуючи подарункові карти, ви отримуєте більше, ніж платите. Чи означає це, що мені буде доступно більше ігор? О так! PlayStation Store – це один з найбільших платформних магазинів, в якому можна знайти безліч ексклюзивних ігор від Sony, а також відеоігри від інших творців, різні комбо, скіни і багато іншого. Покупки з використанням карт передоплати для PlayStation можуть зробити процес набагато ефективніше і вигідніше!

 

Подарункові карти Xbox Live

Ще один гігант ігрової індустрії – це Xbox. Тут пропонується безліч відеоігор та інших пов’язаних з іграми продуктів. Тому не дивно, що карти Xbox Live – це одні з найпопулярніших карт передоплати серед гравців. Поповнити рахунок Xbox за допомогою подарункових карт можна, не вдаючись до введення банківських даних. Крім того, подарункові карти покривають додаткові податки або збори, тому будьте впевнені, що за ваші гроші ви отримаєте набагато більше, ніж можна собі уявити! І ще дещо: якщо ви є користувачем ПК на Windows, ви можете використовувати карти Xbox для покупок в Microsoft Store.

 

Подарункові карти Nintendo

Ім’я Nintendo відомо навіть за межами ігрового співтовариства. Super Mario, Pokémon і Donkey Kong – всі ці назви є частиною дитинства мільйонів людей, і компанія продовжує зберігати цю традицію. Для того, щоб порадувати своїх покупців Nintendo випустила свої подарункові карти eShop, які працюють точно також як і карти PSN і Xbox Live. За допомогою цих карт передоплати ви можете здійснювати покупки в інтернет-магазині Nintendo для консолей Wii і Switch, і, зрозуміло, ви отримаєте більше, ніж заплатили за карту.

 

 

Подарункові карти PlayStation, Xbox Live і Nintendo – це не єдині товари, які люблять наші клієнти. Крім карт передоплати в нашому інтернет-магазині ви знайдете членські карти PlayStation Plus, PlayStation Now, Xbox Game Pass, Xbox Live Gold і Nintendo Switch Online. Це карти, власники яких щомісяця отримують доступ до безкоштовних ігор на відповідних платформах. Крім цього вони можуть пробувати нові ігри, грати з друзями по мережі, а також зберігати свої ігри в хмарі. Ключ до всіх можливостей ігрового світу – в ваших руках!