10 ідей подарунків, що опиняються в мішку з подарунками в останню хвилину

By | 2021-12-17T16:52:11+00:00 2021/12/17|PlayStation|

 

Ось 10 крутих ідей подарунків, які ми вам рекомендуємо! Якщо покупку подарунків було відкладено на останню хвилину, то за цю хвилину встигнуть прибути подарунки з punktid.ee. І ви можете бути впевнені, що найкращий подарунок неодмінно опиниться в мішку з подарунками для найважливішої для вас людини і принесе йому багато радості. Менше чекати – більше грати 🎄

 

 

 

Roblox Гральна картка

Популярна платформа Roblox – це безпечне та розвиваюче середовище, де можна грати абсолютно безкоштовно. Іноді діти хочуть зробити прокачати своїх персонажів, а найкращий спосіб для цього – подарункові карти Roblox. Це завжди бажаний подарунок, він допоможе також запобігти несподіваним витокам з батьківської кредитки.

 

 

 

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Скажімо чесно, ніхто й подумати не міг, що гра Marvel’ Guardians of the Galaxy стане чимось більшим, ніж кричуща посередність. Після минулорічної Marvel’s Avengers, м’яко кажучи, особливо очікувати не було чого. Але не тут було! Guardians of the Galaxy – це не просто хороша, а дуже гарна гра! Деякі недоліки сповна викупаються перевагами: гарний гумор, барвиста графіка, є опції, що впливають на сюжет і персонажів, пригодницький екшен захоплює, а саундтрек – чисте золото 80-х. Guardians of the Galaxy – одна з найкращих відеоігор цього року.

 

 

 

Overcooked “All you can eat”

Overcooked! – Весела серія кулінарних ігор, в яких чотири гравці носяться по кухні і намагаються перетворити хаос на співпрацю. Завдання – швидко і правильно приготувати замовлення, що спливають на екрані. Це складніше, ніж може здатися, тому що, наприклад, буває, що кухня розташована в кузові машини, що їде, або її перетинає пішохідний перехід, а то й взагалі вона потрапила на вершину айсберга. Overcooked! дуже корисна для юних гравців, почуття ліктя відточується ідеально. І хто знає, а раптом хтось підхопить кулінарний вірус, виросте та стане шеф-кухарем екстра-класу?

 

 

 

Minecraft

Minecraft – не просто цікаве проведення часу для дітей, гру можна використовувати як освітній та творчий інструмент. У ній створено цивілізацію, про неї написано терабайти. А талановита естонська молодь побудувала у Minecraft багато знаменитих місць, зокрема, наприклад, центр міста Тарту. Гра ця унікальна, цінність її не лише розважальна, а й практична. А якщо будівництво набридне, можна взяти свіжі Minecraft Dungeons та разом із друзями викликати на бій страшилищ з Minecraft.

 

 

 

It takes two

It Takes Two – найкраща відеогра 2021 року, щоб грати біля телевізора вдвох. Вона від початку до кінця настільки винахідлива, що, дійшовши кінця, ви мимоволі питаєте себе, розводячи руками, чому таких ігор більше немає. It Takes Two – гра, яка не втомлює і не набридає, але завжди дивує чимось свіжим. Коли ви дійдете до кінця, ви, мабуть, захочете пройти нове коло. А чому б і ні? Просто грайте за іншого персонажа та випробувайте все те, що не випробували вперше. Якщо ж ви шукаєте щось нове, візьміть A Way Out тих же розробників – ця гра майже така ж хороша, як і It Takes Two.

 

 

 

Forza Horizon 5

А тепер уявіть собі на мить: ви мчітеся на машинах, що десантуються з літака повз вулкани, по густих джунглях, прориваючись через гігантські піщані бурі. Все настільки барвисто, що мимоволі створюється враження, ніби ви можете потрапити через екран у це віртуальне автомобільне небо. Ось що таке Forza Horizon 5. Ви опиняєтеся в істинно райських по красі місцях, і у вашому розпорядженні безліч різних автомобілів. Щоб пережити справжню насолоду від Forza, зовсім не обов’язково бути фанатом автомобілів. Тюнінгери можуть продовжувати сперечатися про тиск у шинах, але можуть, не турбуючись, насолоджуватися блаженним задоволенням від водіння. Forza Horizon 5 зробить гонщиком навіть завзятого пішохода.

 

 

 

Подарункові картки (карти оплати): PlayStation, Xbox та Steam

Подарункові карти ігрових середовищ – це завжди в яблучко. Подарункова карта зручна, безпечна, це найвигідніший спосіб купити гру. Світ ігор не стоїть на місці, і тільки захоплені геймери знають, яка гра сьогодні в тренді.

 

 

 

The Sims4

Здавалося б, у відеоігри грають, щоб відволіктися від повсякденної рутини – аж ні! Симулятор повсякденної рутини The Sims 4 у ​​нас є дуже популярним, особливо він став затягувати під час пандемії. І тут, загалом, нема чого дивуватися: вести життя маленької віртуальної чоловічки вкрай захоплююче заняття, причому зовсім не тільки для дітей, а й для дорослих. Вирішення у грі реальних життєвих проблем допомагає розвивати логічне мислення, а оскільки все тут англійською мовою – і англійська мова. І зовсім не обов’язково тут все сприймати серйозно: цілком можна відправити симсів в басейн, а, коли вони в нього залізуть, сходи прибрати … То буде весело!

 

 

 

Deathloop

Deathloop – найкраща відеогра 2021 року. Якщо ви ще не грали в неї, то чого ви чекаєте? Deathloop – це болючий удар по студіях, які все частіше замість тестування нових ігрок вибирають найбезпечніший шлях і з року в рік викидають на ринок одноманітні сіквелі. Трохи знайдеться промов, які не вдавалися Deathloop. Це жорстока детективна історія, в якій гравці зазнають унікальних ворожень, взявши участь у вічній боротьбі двох убивць із надприродними здібностями. Захоплюючий екшен, надприродні здібності, тонни стилю та характеру – в одній з найунікальніших розрахованих на багато ігор року, що минає. Просто грайте у Deathloop. Вона того варта.