Ви коли -небудь замислювалися, чому ігри в магазині punktid.com.ua такі дешеві?

By | 2021-09-28T16:29:06+00:00 2021/09/28|Без категорії|

Ціни на момент написання статті (28.09.2021)

Ви коли -небудь замислювалися, чому ігри в магазині punktid.com.ua такі дешеві?

 

Як та сама гра в нашому магазині,може коштувати половину вартості того, що вона коштує в магазині електроніки в торговому центрі? Ми часто чуємо це питання, і воно, очевидно, викликає у людей сумніви. Нижче ми виклали основні причини різниці в цінах і чому варто віддати перевагу нашому інтернет -магазину.

 

Дешево. Наші ігри не мають фізичної упаковки, виробництво, транспортування та зберігання якої є дорогим. Оскільки продукція цифрова, додаткових витрат на посередників немає, що відразу зробить її на 20–30 % дешевше, ніж ігри в коробках для звичайного покупця. Старі ігри можна отримати особливо дешево, адже ми купуємо їх у виробника тільки після того, як їх ціни вже впали.

 

 

Швидка доставка. Код активації потрібної гри ми надішлемо на електронну пошту відразу після здійснення покупки. Ви можете завантажити гру самостійно зі сторінки виробника. У разі попереднього замовлення ви можете бути впевнені, що отримаєте гру швидше, ніж ваші друзі.

 

 

Безпечно. У нашому інтернет-магазині всі постачальники перевіряються, а ігрові коди надходять із легальних джерел. Завдяки цьому коди активації ігор завжди працюють, а ігри будуть продовжувати працювати у майбутньому. На користь нашої якості говорять більш ніж 6000 позитивних оцінок на міжнародній оціночній платформі www.trustpilot.com.

 

 

Найбільший вибір ігор. У нашому асортименті більше 1500 ігор для ПК, Mac, PlayStation, Xbox та Nintendo. Крім того, ви знайдете широкий спектр членства та грошових карток для різних регіонів та платформ.

 

 

Підтримка користувачів. Якщо ви зіткнулись із проблемами під час активації ігор, у нас є більш ніж 10-річний досвід у вирішенні будь-якої технічної проблеми.

 

 

Безпечно для довкілля. При покупці цифрової гри виключається виготовлення фізичної пластини, упаковка пластикової коробки, друк і зйомка букета. Не кажучи вже про транспортування літаками та кораблями в логістичні центри і звідти в магазини вантажними вагонами, де клієнт забирає товар на власному автомобілі. Це заощаджує багато енергії.