Change Invest купила частку Punktid.com, готуючись до лістингу First North

By | 2021-09-10T11:20:00+00:00 2021/08/11|Різне|

Після грошового раунду в березні, новим інвестором Punktid.com став естонський криптопродукт Change Invest. На початку літа Change Invest придбав частку Punktid.com, а також приніс з собою досвід, з чим посприяє розширенню компанії.

За словами керівника Punktid.com Ханнеса Нііду, участь Change Invest свідчить про віру у майбутньому проекту. “Ми надзвичайно раді бачити серед наших інвесторів такого відомого виробника як Change Invest. Це свідчить про те, що люди вірять в те, що ми робимо, в наше майбутнє та доводить серйозність розширення та ринкові можливості. Change Invest пасує нам ідеально у ролі інвестора, оскільки геймінг та крипта – досить близькі сектори. Ігровий сектор бурхливо розвивається та зростає шаленими темпами, стратегічний партнер з таким досвідом зростання приносить нам безцінні знання”, каже Ніід, “Рік для нас був насичений подіями та попереду ще більш хвилюючі часи – у другій половині року, приблизно у жовтні чи листопаді ми плануємо лістинг на Nasdaq First North!”

Початкова компанія Punktid.com, яка займається посередництвом комп’ютерних ігор в Естонії, почала поширюватися і на сусідні ринки. Мета залучення коштів – вихід на ринки країн Балтії та України, де вже покладено початок за власні кошти. На початку року відомий денний трейдер Марат Каспаров інвестував у Punktid.com.
Генеральний директор Сhange Invest додає: “Будь то багатообіцяючий стартап або велика успішна компанія, ми раді підтримати їх інновації. Час від часу ми зустрічаємося з командами, в які ми щиро віримо та допомагаємо їм порадами та силами. Punktid.com став одним з перших інтернет-магазинів в Естонії у 2009 році, який здійснював доставку товарів в цифровому вигляді. Насьогодні вони є одним з найбільших гравців у своїй галузі. Їх зростання, цілеспрямованість та сильне почуття спільності резонували у нас.”

Punktid.com зростає щороку з моменту його створення, і в 2021 році матиме за прогнозами оборот приблизно у 2,2-2,4 млн євро.